1e Monteur

Home » 1e Monteur

1e Monteur Bedrijfswagens

Wil jij aan de slag met de onderhoudswerkzaamheden aan diverse vrachtwagens en ga jij geen storing uit de weg? Dan zijn wij bij de TOP TRUCK Westland op zoek naar jou als 1e Monteur Bedrijfswagens!

Aangenaam kennis te maken!

TOP TRUCK Westland is de universele garage voor bedrijfswagens waar men terecht kan voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en keuringen.
TOP TRUCK Westland is een volle dochter van Floriway, dit bedrijf is ontstaan uit drie vooraanstaande logistieke dienstverleners in de sierteeltsector de bedrijven zijn WEMA Trans, de Winter Logistics en van Zaal Transport.

De functie
In de functie van 1e Monteur verricht je diagnoses, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan diverse vrachtwagens, trailers en (lichte) bedrijfswagens. Hierbij moet je denken aan periodiek onderhoud, uitvoeren van reparaties, het verhelpen van storingen en diverse elektronische werkzaamheden. Je werkt aan het oplossen van meer complexe storingen, zowel mechanisch als elektrisch. We doen er alles voor om ervoor te zorgen dat onze klanten niet stil komen te staan en transport door kan gaan.

Jouw skills en ervaring

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal een aantal jaren ervaring als monteur.
  • Bij voorkeur in het bezit van APK of je bent bereid deze te halen.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, maar ook als je 40 uur per week wil werken ben je van harte welkom.

Wat wij bieden:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2000 en €3000 bruto per maand op basis van 40 uur per week (afhankelijk van ervaring) aangevuld met 8% vakantiegeld.
  • Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis).
  • Je werkt standaard maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur (op fulltime basis).
  • Je start met een contract voor 12 maanden, willen we daarna graag samen verder? Dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd!
  • Je blijven ontwikkelen vinden wij erg belangrijk! Daarom zijn er zeker mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen.

Contact

Ben je enthousiast over de functie van 1e Monteur Bedrijfswagens? Solliciteer dan via onderstaande knop of stuur een mail naar info@toptruckwestland.nl.
Mocht je nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Johan van den Berg via 06-20249429 of jvandenberg@toptruckwestland.nl. Je hoort zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Bureaus: Wij doen de werving van onze medewerkers zelf. Dus geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature alsjeblieft!