Allround Monteur

Home » Allround Monteur

Allround Monteur Bedrijfswagens

Wil jij je de komende jaren verder ontwikkelen in het monteurs vak? En word jij blij van het sleutelen aan bedrijfswagens? Dan zijn wij bij de TOP TRUCK Westland op zoek naar jou als Allround Monteur Bedrijfswagens!

Aangenaam kennis te maken!

TOP TRUCK Westland is de universele garage voor bedrijfsauto’s waar men terecht kan voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en keuringen.
TOP TRUCK Westland is een volle dochter van Floriway, dit bedrijf is ontstaan uit drie vooraanstaande logistieke dienstverleners in de sierteeltsector de bedrijven zijn de Winter Logistics, van Zaal Transport Wematrans.

De functie
In de functie van Allround Monteur ben je medeverantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie aan diverse vrachtwagens, trailers en (lichte) bedrijfswagens. Je beoordeelt of onderdelen vervangen moeten te worden en je maakt de voertuigen klaar zodat ze (APK) gekeurd kunnen worden. Je zorgt er ook voor dat je dit administratief goed verwerkt in het systeem.

Jouw skills en ervaring

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een aantal jaren ervaring als monteur. Mocht je alleen ervaring hebben als monteur voor personenwagens, dan is dat geen probleem. We leren je graag de fijne kneepjes van het vak.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, maar ook als je 40 uur per week wil werken ben je van harte welkom.

Wat wij bieden:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2000 en €3000 bruto per maand op basis van 40 uur per week (afhankelijk van ervaring) aangevuld met 8% vakantiegeld.
  • Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis).
  • Je werkt standaard maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur (op fulltime basis).
  • Je start met een contract voor 12 maanden, willen we daarna graag samen verder? Dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd!
  • Je blijven ontwikkelen vinden wij erg belangrijk! Daarom zijn er zeker mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen.

Contact

Ben je enthousiast over de functie van Allround Monteur Bedrijfswagens? Solliciteer dan via onderstaande knop of stuur een mail naar info@toptruckwestland.nl.
Mocht je nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Johan van den Berg via 06-20249429 of jvandenberg@toptruckwestland.nl. Je hoort zo snel mogelijk van ons of wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Bureaus: Wij doen de werving van onze medewerkers zelf. Dus geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature alsjeblieft!