Bedrijfsprofiel

Home » Bedrijfsprofiel

TOP TRUCK Westland, een zelfstandige garage met belangrijke schaalvoordelen

  • TOP TRUCK Westland maakt deel uit van een Europese keten van garagebedrijven

  • 2.000 vestigingen in Europa

  • 40 vestigingen in Nederland

  • Elke TOP TRUCK vestiging is eigendom van een ondernemer uit de regio

  • Persoonlijke aandacht en korte lijnen

  • Scherpe tarieven

  • 24/7 SOS-service door heel Europa

Door de aansluiting bij het internationale TOP TRUCK netwerk kan elke vestiging profiteren van belangrijke schaalvoordelen. Bijvoorbeeld die op het gebied van inkoop: 2.000 garagebedrijven kunnen heel aantrekkelijke condities bedingen. Dat voordeel geven we graag door, in de vorm van scherpe tarieven.

De klantvriendelijke aanpak gaat hand in hand met een professionele werkwijze. Vestigingen moeten niet alleen voldoen aan de (landelijke) wettelijke normen, maar ook aan de strenge kwaliteitseisen die de TOP TRUCK dealer zélf hanteert.

One stop shopping

TOP TRUCK Westland staat voor complete dienstverlening: van bumper tot bumper worden vrachtwagens, trailers en (lichte) bedrijfswagens onderhouden, gerepareerd, gekeurd en geïnspecteerd. De kwaliteit is hetzelfde als die van de merkdealer. En door de mogelijkheid van one stop shopping hebben fleetowners en andere ondernemers voortaan aan één garagebedrijf genoeg. TOP TRUCK Westland staat onder leiding van Ton de Winter. Het rayon omvat Westland, Delft en Den Haag en omstreken.

NIEUW! Bedrijfsbus Westland

Door steeds groter worden vraag vanuit bestaande Top Truck klanten naar onderhoud en reparatie van hun lichte bedrijfsvoertuigen is uitbreiding naar een breed dienstenpakket gericht op “busjes” een logische stap.

NIEUW! Voertuig verhuur

Heeft u een vervangend of extra voertuig nodig? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Met één van onze huurvoertuigen kunt u direct weer de weg op!